Over ons

In 1958 startten wij als bouwbedrijf. Duurzaamheid was voor ons al snel heel gewoon. Het werd onze missie om het voor al onze opdrachten en opdrachtgevers vanzelfsprekend te laten zijn. We wisten dan ook dat het op een gegeven moment een voorwaarde zou worden voor onze klanten om met ons te gaan samenwerken. Vooruitzien, meedenken wat nodig is, is een sterke kwaliteit van ons.

In alles wat we doen en realiseren houden we rekening met duurzaamheid. Dat willen we waarmaken. Daar staan wij voor.

Bouwbedrijf Bergh Bouw - over ons - kantoor buiten

Zo begon de sneeuwbal te rollen. We leerden alles over duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). We leerden duurzaamheid echt te integreren, een manier van ondernemen. Duurzaam ondernemen werd voor ons een werkwoord, we doén het. Dat is terug te zien in de begeleiding van onze medewerkers, hun kennis, werkwijze, gebruik van de producten en in de uitvoering.

Dat ging niet onopgemerkt. Het nieuws verspreidde zich al snel. Eerst in onze regio Bergen op Zoom. Later ook door het hele land. Waar wij achterkwamen was dit:

Bouwen is geen doel maar een middel.

Zo kreeg duurzaamheid bij ons een uitgesproken karakter, waar wij als bouwbedrijf bewust voor gekozen hebben. Elk project wordt op een zo duurzaam mogelijke manier gerealiseerd. Dat doen we ook nog eens binnen het budget en de gestelde tijd. Dat is toch gewoon denkt u? Wij weten inmiddels uit de reacties die we van onze klanten krijgen dat dat helemaal niet zo gewoon is, maar buitengewoon. En daar zijn wij heel erg trots op.

Zo bereiken wij een hoger doel: ons werk levert een bijdrage aan een duurzame, vitale en gezonde leef- en werkomgeving. En dát willen onze klanten ook.

Al honderden organisaties en bedrijven hebben hun bouwprojecten door ons laten realiseren, in uiteenlopende branches zoals industrie, utiliteit, wonen en zorg.

Bekijk hier onze projecten

Wilt u ook zulk resultaat?

Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden voor uw project te bespreken. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken.

Bouwbedrijf Bergh Bouw - over ons - entree Bouwbedrijf Bergh Bouw - over ons - duurzaam ondernemen
Bouwbedrijf Bergh Bouw - over ons - projectoverleg Bouwbedrijf Bergh Bouw - over ons - werkplaats

Virtuele tour Bergh Bouw


R&D-gebouw Cargill

Innoveren met een missie.

Opdrachtgever: Cargill B.V.
Architect: Architectenbureau Wierikx & Onrust

Nieuwbouw 6 woningen Waegemaekersstraat Zegge

Wonen op de rand van het buitengebied, omgeven door veel natuurschoon.

Architect: Stan Aarts architecten

Woonzorgconcept Vissershaven

Zorg voor iedere levensloop.

Opdrachtgever: Stadlander

Oncologie Centrum Bravis Roosendaal

Zorg voor mens centraal

Opdrachtgever: Bravis ziekenhuis Roosendaal
Architect: a/d Amstel architecten