Nieuwe bedrijfspanden Veilingdreef Bergen op Zoom opgeleverd

09-07-2018

In opdracht van Zoom Invest  heeft Bergh Bouw twee bedrijfspanden gerealiseerd aan de Veilingdreef te Bergen op Zoom.
De twee bedrijfspanden, met een zeer moderne uitstraling, zijn bestemd voor van Akkeren Logistics en NK Installatietechniek.

Van Akkeren Logistics

was tot voor realisatie van dit nieuwe pand gehuisvest in Wouw. Het vervoersbedrijf werkte vanuit de thuisbasis en is inmiddels dusdanig gegroeid dat deze nieuwe locatie zeer nodig en ook zeer welkom was. Met de oplevering van het nieuwe pand is de droom van de eigenaar werkelijkheid geworden en wordt de toekomst met veel vertrouwen tegemoet gezien.

Nieuwe bedrijfspanden Veilingdreef Bergen op Zoom opgeleverd

NK Installatietechniek

is een gerenommeerd installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in koeltechniek. Voor de realisatie van dit pand was NK Installatietechniek ook al gehuisvest aan de Veilingdreef. Door de aantrekkende markt werd dat pand te klein en was uitbreiding noodzakelijk om gereed voor de toekomst te zijn. Ook de eigenaren van NK Installatietechniek zijn zeer verheugd om hun nieuwe bedrijfspand te betrekken en hun klanten nog professioneler te kunnen bedienen.

Nieuwe bedrijfspanden Veilingdreef Bergen op Zoom opgeleverd

Bekijk het project

Lees meer over project en bekijk de foto’s van de bouw op onze website.

Nieuwbouw door Bergh Bouw

Bergh Bouw heeft jarenlange ervaring in nieuwbouw, van kantoorpand (al dan niet met werkplaats of logistieke ruimte) tot ziekenhuis en van villa tot appartementencomplex
Bekijk hier onze projecten